St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Bruggelaan 2
5628 RH Eindhoven
040 238 0150 - eindhoven@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close

Badkamer met grote inloopdouche
in Duiven

Binnenkijken bij familie Stinesen - Binnenkijken bij familie Stinesen Binnenkijken bij familie Stinesen - Binnenkijken bij familie Stinesen  

Binnenkijken bij...
Familie Stinesen

Aan het woord:Vincent en Marian Stinesen
Woonplaats:Duiven (Gelderland)
Type badkamer:Luxe badkamer voor gezin met oudere kinderen

Badkamer met grote inloopdouche

Een badkamer met zo’n luxe, grote inloopdouche: dát leek de familie Stinesen uit Duiven fantastisch. Nu de kinderen ouder zijn, is een bad immers niet meer nodig. De combinatie van eigen inzicht en een goed interieuradvies leidde tot een schitterende badkamer met grote inloopdouche.

Ieder z'n ding

Vincent en Marian Stinesen zijn nogal precies, dus bereiden ze zich altijd goed voor. Daarbij hebben ze eigenlijk altijd dezelfde taakverdeling, vertelt Vincent lachend: “Marian is vooral van de afdeling ‘Mooi’ en ik ben meer van de afdeling ‘Praktisch’. Daarin vullen we elkaar mooi aan. Zo ging het ook nu met de vervanging van de badkamer.”

Binnenkijken bij familie Stinesen - afbeeldingen
Binnenkijken bij familie Stinesen - afbeeldingen
Iedereen kan nu op z’n eigen manier douchen: pure luxe!

Modern-landelijke stijl

Ze maakten van tevoren een uitgebreid wensenlijstje en dachten vast na over de stijl en indeling. “We wilden strak, maar wel warm en gezellig. De modern-landelijke stijl spreekt ons erg aan”, vertelt Marian. “Dus: mooie, grote, lichte tegels in combinatie met warmere materialen." Ze wijst: “Vandaar ook de variatie met die mozaïektegeltjes. Die doorbreken de strakke lijnen en maken het gezellig. Zo is de badkamer zowel een moderne badkamer als een landelijke badkamer. En we hebben op alle kamers boven laminaat met houtlook, dus leek het me mooi om die lijn ook in de badkamer door te trekken.” Marian had al mooie tegels met houtlook gezien die datzelfde effect geven. Die zijn het dus geworden. 

Binnenkijken bij familie Stinesen - Alinea 2
Binnenkijken bij familie Stinesen - Alinea 2

Badkamer met oudere kinderen

Een andere belangrijke eis: ze wilden het bad vervangen door een grote inloopdouche. Marian: “Een bad was handig toen de kinderen nog klein waren. Maar nu ze ouder zijn – 15 en 16 jaar - is een douche veel praktischer. In overleg met de kinderen hebben we gekozen voor zo’n lekkere luxe stortdouche, met het Selectsysteem van Hansgrohe. Van regen tot waterval: iedereen kan nu zijn eigen manier van douchen kiezen. Dat is zo’n luxe gevoel! We genieten er nog elke dag van.”

Van regen tot waterval: iedereen kan nu zijn eigen manier van douchen kiezen. 

Geen standaard badkamermeubel

Vincent is vooral blij met de oplossing voor de wastafel: “We wilden graag een blad met van die opzetkommen. Ik twijfelde over hout, want hoe houd je dat mooi? Gelukkig zagen we in de showroom deze oplossing met dit prachtige betonnen blad.”

Binnenkijken bij familie Stinesen - Alinea 4
Binnenkijken bij familie Stinesen - Alinea 4

Prachtige oplossing 

Wel maakte hij zich zorgen over de draagconstructie. “Ik wilde namelijk per se geen standaard badkamermeubel eronder. Daar ben ik echt allergisch voor! Maar ook hier werd duidelijk dat Baden+ niet alleen een technische achtergrond heeft, maar ook interieuradvies geeft: ze kwamen met het voorstel van een praktisch kastje aan het ene uiteinde en een handdoekbeugel aan het andere. Prachtig, toch?!” Op zoek naar nog meer inspiratie bij mensen thuis? Lees de verhalen in ons lookbook.

Binnenkijken bij familie Stinesen - Nieuwsbrief


VOND JE DIT INTERESSANT?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • 6x inspiratie en advies in je inbox
  • Het startpunt van jouw droombadkamer
  • Handige tools en gratis downloads

JA, INSPIREER MIJ

Meer binnenkijkers

 

Binnenkijken bij een landelijke badkamer in een stolpwoning

Hans en Marjan verhuisden naar een authentieke stolpwoning. Nu de badkamer vernieuwd is, is hun droomwoning compleet.

 

Binnenkijken bij Francis

De voormalige diëtistenkamer veranderde in een droombadkamer. Bekijk de video en ontdek de moderne badkamer!

 

Binnenkijken bij
twee badkamers in twee stijlen

Deze laten zien dat je in dezelfde ruimte toch twee hele andere badkamers kan realiseren: een mediterrane en natuurlijke.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken