St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Bruggelaan 2
5628 RH Eindhoven
040 238 0150 - eindhoven@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close

Binnenkijken bij een klassieke badkamer
met moderne twist

Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter)  

Binnenkijken bij...
Een klassieke badkamer
met moderne twist

Woonplaats:Geldrop
Type badkamer:

Monumentale badkamer met invloeden van nu

Realisatie door:

St. Pieter Eindhoven

Van oud gemeentehuis naar droomwoning

Eigenlijk was de familie op zoek naar een instapklare woning, maar na een rondje door dit voormalige gemeentehuis wisten ze het zeker: dit wordt ons droomhuis. Het huis stamt uit het jaar 1910 en heeft een robuust karakter. Na vele renovaties is een droomwoning gecreëerd met een stijl die zich het beste laat omschrijven als ‘tijdloos 1910’, zoals de familie het zelf noemt. Het enige wat nog miste was een comfortabele badkamer. 

Tijdloos 1910

Via het internet speurde het gezin naar afbeeldingen van een monumentale, maar toch moderne badkamer. Met een goed beeld van het gewenste eindresultaat zijn ze naar de badkamerspecialist gegaan. “De hele realisatie is ronduit prettig verlopen, met vaklieden die goed meedachten en ons lieten meedenken over de kleinste details,” aldus de trotste bewoners.

Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - afbeeldingen
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - afbeeldingen
Het mooiste aan de badkamer? Dat zijn toch wel de blauwgroene wandtegels.

Unieke tegelcombinatie als basis

De basis van de badkamer is een bijzondere tegelcombinatie: groenblauwe tegels op de wand en klassieke zwart-wittegels op de vloer. Deze gekleurde tegels komen ook terug in de hal en het toilet van de woning, waardoor overal dezelfde sfeer is gecreëerd. Met deze mooie basis is het verdere ontwerp van de badkamer tot stand gekomen.

Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - Alinea 2
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - Alinea 2

Mix van klassiek en modern

De badkamer heeft een interessante stijlmix van klassiek en modern. Zo is het moderne meubel met stalen frame voorzien van klassieke kranen. En heeft die klassieke ledenradiator wel een modieuze kleur. Ook het ligbad heeft alle comfort van nu, maar wel met een ombouw van de authentieke blauwgroene tegels.

Volop genieten van de klassieke badkamer

“Het mooiste aan de badkamer? Dat zijn toch wel de blauwgroene wandtegels: een lust voor het oog.” Ook de douche valt goed in de smaak. De cabine heeft prachtige zwart stalen profielen, waardoor hij perfect past bij de rest van de badkamer. De douche heeft zowel een handdouche als een grote hoofddouche, waardoor je optimaal kunt genieten.

Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - Alinea 4
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - Alinea 4

Accessoires maken de badkamer compleet

Als finishing touch zijn er mooie accessoires toegevoegd. Een grote plant voor extra zuurstof en veel accenten van goud en zwart. Dat past goed bij de monumentale, moderne stijl van de badkamer. En zo’n zwarte stoel? Die is perfect voor het ophangen van je handdoek. Oké, kleren mogen natuurlijk ook.

De hele realisatie is ronduit prettig verlopen.
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - afbeeldingen 2
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - afbeeldingen 2
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - Bezoek onze badkamerwinkel in Eindhoven

Ook een luxe badkamer in Geldrop of omgeving?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze klassieke badkamer met moderne twist in Geldrop? We gaan graag met je in gesprek om een nieuw badkamerontwerp op maat te maken. We werken in de wijde omgeving van Eindhoven.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - Banner - Tegelwaaier 2021 reserveren

Vraag de Baden+ tegelwaaier aan

Met onze gratis tegelwaaier ‘Trends in tegels’ laten we je de mooiste, trendy stijlen zien. Ontdek, kies en combineer jouw favoriete tegels en haal de tegelwaaier op in één van onze winkels. Plus: lees álles over tegels in ons inspirerende online tegelmagazine!

NU RESERVEREN

 

Binnenkijken bij een klassieke badkamer met moderne twist (landelijk en St Pieter) - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 45 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken