St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Bruggelaan 2
5628 RH Eindhoven
040 238 0150 - eindhoven@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkameradvies - Badkameradvies Badkameradvies - Badkameradvies
Advies en tips voor je nieuwe badkamer

Badkameradvies

Ben je van plan om je badkamer te verbouwen? Vraag ons om advies. We hebben alle kennis en ervaring in huis om je te adviseren. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie van je badkamer. Op onze adviespagina’s lees je alvast alles over wat we voor je kunnen betekenen. Bekijk onze tips over het slim indelen en installeren van je badkamer. Lees meer over duurzame oplossingen. Of download het stappenplan voor je badkamer.  

DOWNLOAD STAPPENPLAN NIEUWE BADKAMER

Badkamer indeling maken

1 Advies badkamer indelen Advies badkamer indelen

Een goed badkamerontwerp vraagt om technische kennis. Waar kun je de aansluitingen maken voor het toilet, de elektra en waterleidingen bijvoorbeeld? Een nieuwe badkamer is ook een zoektocht naar de juiste producten. De keuze in onder andere baden, badkamermeubelen en douchedeuren is groot. We helpen je graag met het maken van slimme en praktische keuzes. En we laten je graag zien hoe je een goede indeling voor een sfeervolle en comfortabele badkamer aanpakt. Zodat je jaren van je badkamer kunt genieten.

 

2 Advies over montage Advies over montage

Bij de montage van je complete badkamer komt vakmanschap kijken. Onze vakmensen hebben bouwkundig inzicht en de expertise om een verbouwing deskundig aan te pakken. De tegelzetter zorgt bijvoorbeeld voor strak, vlak tegelwerk en een vloer onder afschot. Zodra we alle installatietechnische mogelijkheden van jouw badkamer in beeld hebben, kunnen we het badkamerontwerp naar je wens uitvoeren. Hoe we dat doen, laten we graag zien.

Badkameradvies - 2 Advies over montage
Badkameradvies - 4 Advies over kosten badkamer

4 Advies over kosten badkamer Advies over kosten badkamer

De kosten van een nieuwe badkamer zijn afhankelijk van verschillende zaken: hoe groot is je badkamer? Ga je zelf klussen of besteed je werkzaamheden uit aan vakmensen? Gaan er leidingen verlegd worden? Investeer je in duurzaamheid? En welke materialen voor bijvoorbeeld de badkamervloer wil je gebruiken? We hebben de badkamer kosten overzichtelijk gemaakt. Dit helpt bij een goed inzicht in het kostenplaatje.

Hier vind je een overzicht van kosten voor de badkamer

3 Advies over duurzame badkamer oplossingen Advies voor een duurzame badkamer

In het hart van je huis wil je prettig opstarten en heerlijk kunnen ontspannen. Wat als je daarbij ook zuinig om kunt gaan met water en energie? Met slimme aanpassingen vorm je een duurzame basis die past bij jouw badkamer. Van waterbesparende kranen en douchekoppen tot warmte-terug-winning met doucheafvoeren. Van energiezuinige verwarmingsmethoden tot duurzame badkamer producten. We vertellen je graag meer over deze mogelijkheden van bewuster genieten.

Badkameradvies - 3 Advies over duurzame badkamer oplossingen
Badkameradvies - 5 Advies over zelf badkamer verbouwen

5 Advies over zelf badkamer verbouwen Advies zelf badkamer verbouwen

Ga je zelf de handen uit de mouwen steken? Dan geven wij graag advies over het badkamer ontwerp, de technische tekening en de installatie. Ook als je een eigen installateur hebt begeleiden we met plezier het voortraject. Onze vakmensen nemen de renovatie wensen met je door en lichten alle aandachtspunten toe. Ook ben je van harte welkom in onze showroom met een uitgebreid assortiment sanitair en badkamer accessoires.

Maak een goede start en lees onze verbouw tips

 

Alvast aan de slag met ons stappenplan

Bij de aanschaf van een badkamer kom je voor veel keuzes te staan. Het stappenplan voor een nieuwe badkamer helpt je alvast op weg. Hiermee breng je al je ideeën in kaart en ben je goed voorbereid op een bezoek aan de showroom. Zo krijgt onze badkameradviseur gelijk een duidelijk beeld van je wensen. Download het stappenplan en ga direct aan de slag.

download STAPPENPLAN NIEUWE BADKAMER

        

Met liefde gemaakt
Afspraak maken