St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Bruggelaan 2
5628 RH Eindhoven
040 238 0150 - eindhoven@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Nuenen - Badkamers Nuenen Badkamers Nuenen - Badkamers Nuenen

Badkamers Nuenen

Woon je in Nuenen, Noord-Brabant en wil je een nieuwe badkamer of je badkamer laten renoveren? St. Pieter realiseert de mooiste badkamers in Nuenen en omgeving. We zijn de badkamer en vloerenspecialist in de omgeving van Nuenen. Kom naar onze showroom in Eindhoven en ontdek niet alleen prachtige voorbeeld badkamers, maar ook onze grote tegelafdeling met de mooiste wand- en vloertegels.

Samen maken we je droom badkamer in Nuenen

Waarschijnlijk heb je al veel ideetjes over je nieuwe badkamer. Wil je deze alvast uitwerken in een echt ontwerp, ga dan aan de slag met ons online ontwerp programma. Of maak een afspraak met een van onze badkamerspecialisten. Ze helpen je graag met allerlei praktische tips en ideeën voor een slimme indeling. Wil je alvast meer inspiratie voor je nieuwe badkamer kijk dan naar de diverse voorbeeld badkamers.

St. Pieter: de badkamerwinkel in Nuenen en omgeving

Wij werken in de ruime omgeving van Nuenen. Ook in Nuenen kunnen we daarom tevreden klanten tot onze klantenkring rekenen. Naast deze klanten in Nuenen, hebben we meer tevreden klanten in heel Noord-Brabant.  Dus ook in bijvoorbeeld Geldrop, Nuenen, Valkenswaard, Oirschot, Son en Breugel en  Waalre. Wij staan graag met een goed advies onder het genot van een kopje koffie voor je klaar!

Met liefde gemaakt
Afspraak maken