St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Bruggelaan 2
5628 RH Eindhoven
040 238 0150 - eindhoven@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamerzaak Eindhoven - Badkamerzaak Eindhoven Badkamerzaak Eindhoven - Badkamerzaak Eindhoven

Badkamerzaak Eindhoven

St. Pieter is de badkamerzaak in Eindhoven. We hebben een grote showroom waar we complete badkamers showen en we een groot assortiment tegels laten zien. Woont u in de buurt van Eindhoven en bent u op zoek naar een badkamerwinkel die je van goed technisch advies kan voorzien en je nieuwe complete badkamer kan installeren? Aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan onze badkamerzaak in Eindhoven.

Badkamershowroom met veel complete badkamers

In de showroom van St. Pieter in Eindhoven vind je veel producten van sanitair A-merken aan. Grohe, Hansgrohe en Geberit zijn kwaliteitsmerken waar we als sanitair specialist voor kiezen. Daarnaast hebben we het Baden+ huismerk met prachtig eigentijds sanitair. Denk aan inloopdouches, vrijstaande baden, design radiatoren en wastafels. Een compleet assortiment sanitair producten voor een scherpe prijs. Daarmee zijn we ook de sanitair winkel in Eindhoven.

Badkamerzaak voor Eindhoven en de wijde omgeving

Woon je in Eindhoven en is je badkamer dringend aan vervanging toe? Wij als badkamerspeciaalzaak in Eindhoven staan voor je klaar om je droombadkamer te realiseren. Voor specifieke wensen komen wij ook graag bij je thuis in om de situatie bekijken. Waar je ook woont, Eindhoven of in een van de plaatsen in de omgeving: Valkenswaard, Geldrop, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel of bijvoorbeeld Waalre. Graag realiseren we ook jouw droombadkamer. Kom langs, je bent van harte welkom in onze showroom. Of maak direct een afspraak

Met liefde gemaakt
Afspraak maken