St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Bruggelaan 2
5628 RH Eindhoven
040 238 0150 - eindhoven@st-pieter.nl
Aangesloten bij
Advies van je specialist
Luxe badkamers - Advies specialist luxe badkamer

Luxe badkamer met stijlvolle uitstraling

In een luxe badkamer is elk bezoek een moment om van te genieten. Materialen, vormen en kleuren zijn immers tot in detail afgestemd op de ultieme ontspanning. Luxe badkameraccessoires maken je persoonlijke badkamerplaatje vervolgens compleet. Zo ervaar je het aangename comfort van een spa of hotel voortaan gewoon in je eigen huis. Klinkt dat niet aanlokkelijk? Bekijk onze luxe badkamers.

Luxe badkamers
Producten voor de luxe badkamer
Solid Surface ligbad Met dit materiaal blijft het water extra lang warm Luxe badkamer - vrijstaand Solid Surface ligbad
Whirlpool bad Het wellness-gevoel in uw badkamer Luxe badkamer - whirlpool in slaapkamer
Royaal ligbad Verkrijgbaar in diverse maten  Luxe badkamer - royaal design ligbad
Baden in luxe Vrijstaand bad van topkwaliteit Luxe badkamer - vrijstaand ligbad bij grote raampartij

Luxe badkamerproducten

Luxe badkamerproducten maken het verschil in je badkamer. Bijvoorbeeld een ontspannende stoomdouche, comfortabele vloerverwarming of de vitaliserende werking van een Sunshower. En wat dacht je van luxe kranen of een whirlpoolsysteem? Daarmee creëer je de ultieme wellness in je eigen badkamer.

Luxe badkamer inspiratie

In een luxe badkamer gaat het om kleine geluksmomenten van ultieme ontspanning. Dat kan ’m in vele dingen zitten: in een ruime inloopdouche of een vrijstaand bad bijvoorbeeld, maar ook in een toilet met extra privacy. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen voor exclusieve designs, stijlvolle blikvangers en het maatwerk uit ons Mix & Match assortiment. We bieden je volop badkamerinspiratie en mogelijkheden om je badkamer met luxe materialen te realiseren. Vertel ons je wensen, dan laten wij ze uitkomen!

Slim ontwerp voor een luxe badkamer

Een luxe badkamer is er in alle soorten en maten. En het mooie is: in iedere ruimte kun je een luxe badkamer realiseren. Een slim ontwerp zorgt er namelijk voor dat kleuren, materialen en accessoires perfect op elkaar zijn afgestemd. Je specialist St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist in Eindhoven vertelt je er graag meer over.

Luxe badkamers - Slim ontwerp voor de mooiste luxe badkamer
Luxe badkamers - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Luxe badkamers - Reviewblok
Luxe badkamers - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties