St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Bruggelaan 2
5628 RH Eindhoven
040 238 0150 - eindhoven@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Eindhoven en omgeving

St. Pieter De badkamer en vloeren specialist

De badkamer is een ruimte waar je tot rust komt. Al ruim 40 jaar zijn we als familiebedrijf de specialist voor jouw nieuwe badkamer. In onze luxe showrooms in Eindhoven en Tilburg laten wij je graag onze unieke badkameropstellingen zien. Ben je van plan om je badkamer te renoveren? Dan ontzorgen we je graag van badkamerontwerp tot badkamerinstallatie. Dankzij ons ruime assortiment tegels, plavuizen en natuursteen vind je ook altijd een tegel die bij jou past. Zo stellen we samen jouw ideale woning samen. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

St. Pieter in Tilburg en Eindhoven

In 2007 heeft St. Pieter in Tilburg haar deuren geopend. In onze inspirerende showroom vind je veel complete badkameropstellingen en een grote tegelafdeling. Helemaal voorzien van de laatste trends.

In 2011 hebben we de deuren van onze vestiging in Eindhoven geopend. Hier vind je, net als in Tilburg, het beste op badkamer- en tegelgebied. In beide badkamerwinkels tref je badkamers in vele stijlen, van modern tot landelijk.

Onze collectie is zo uitgebreid dat je niet snel uitgekeken raakt. Daarnaast vind je in Eindhoven een zeer uitgebreide selectie wand- en vloertegels en natuursteen voor je badkamer, keuken of een andere ruimte in huis.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Een persoonlijk badkamerontwerp

Iedere klant is anders, maar ook elk huis en badkamerruimte is uniek. Een badkamer moet dan ook precies passen bij je woning en wensen. Bij St. Pieter in Eindhoven en Tilburg werkt een enthousiast dynamisch team.

We zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technische innovaties. Daarom weten we zeker dat we voor elke klant een uniek badkamerontwerp op maat kunnen maken. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan zorgt ons installatieteam ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe badkamer.

Over ons - 2. Eindhoven Een persoonlijk badkamerontwerp
Over ons - 3. Eindhoven Ontwerpen

Het ontwerpen en installeren van een nieuwe badkamer vraagt vakkennis

Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Daarom wil je dat het tot in de puntjes verzorgd wordt. Er komen in een badkamer veel onderdelen samen. Denk aan bouwtechnisch werk, elektra, loodgieterswerk, stucwerk en de montage van het sanitair. Daarom begint het bij een goed badkamerontwerp.

De technische mogelijkheden en onmogelijkheden brengen we snel in kaart, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze vakspecialisten verzorgen graag het hele traject, van ontwerp tot de installatie.  Wil je de badkamer liever zelf installeren? Dan kan dat natuurlijk ook.

De zekerheid van St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - 4. Eindhoven Specialiteitenblok

Een grote tegelcollectie

Naast de vele badkamer- en sanitairopstellingen hebben we een grote tegelafdeling. Op deze afdeling heb je veel keuze in wand- en vloertegels. De nieuwste kleuren, formaten en dessins kun je in Eindhoven bekijken.

We durven oprecht te zeggen dat we de grootste specialist zijn in wand- en vloertegels, natuursteen en plavuizen in Brabant. Van natuursteen tot beton- of houtlook en van klein tot XXL-formaat. We importeren veel merken rechtstreeks vanuit de fabriek, waardoor onze prijzen zeer concurrerend zijn. Graag laten we je de laatste trends zien. Aarzel niet en loop bij ons binnen! 

LEES MEER

Op zoek naar een specialist in de omgeving van Eindhoven?

Bent je op zoek naar een specialist voor uw droombadkamer of woonvloer in Noord-Brabant? Aarzel niet, St. Pieter in Eindhoven staat voor je klaar in de wijde omgeving van Eindhoven. Zo hebben we onder andere werk verricht in Geldrop, Nuenen, Waalre, Valkenswaard, Best en Son.

Over ons - 6. Eindhoven op zoek naar een specialist
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Eindhoven

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken