St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Bruggelaan 2
5628 RH Eindhoven
040 238 0150 - eindhoven@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
St. Pieter Eindhoven 

Tegels: sfeermakers in je woning

St. Pieter, de badkamer- en vloerenspecialist in Eindhoven, is een grote inspirerende badkamershowroom. In Brabant zijn we vooral bekend vanwege ons grote aanbod tegels, natuursteen en plavuizen. Op de groots opgezette tegelafdeling van St. Pieter in Eindhoven kun je elke denkbare tegel vinden. Voor de badkamer, maar ook voor je keuken of woonvloer. Van natuursteen tot beton- of houtlook. Van klein tot XXL-formaat. We importeren veel merken rechtstreeks van de fabrikant, waardoor onze prijzen zeer concurrerend zijn. Graag laten we je de laatste trends zien. Je bent welkom in onze showrooms in Eindhoven en Tilburg.

Tegels - 1. Eindhoven Grote showroom met veel keuze in vloer- en wandtegels

Grote showroom met veel keuze in vloer- en wandtegels

Tegels geven je badkamer sfeer. Kies je voor landelijk, modern of juist industrieel? De tegels maken het verschil. De technieken voor het produceren van tegels zijn de laatste jaren zo verbeterd dat zelfs een realistische houtuitstraling mogelijk is. Ook effecten als 'betonlook', marmer en natuursteen worden in keramische, betaalbare tegels verwerkt. Graag laten we je de vele mogelijkheden zien. Je zult in onze showrooms in Eindhoven en Tilburg versteld staan van het gevarieerde aanbod. Er is altijd een tegelserie die aan je wensen voldoet.

Topkwaliteit woonvloeren

Tegenwoordig zie je in de keuken en de woonkamer vaak een mooie tegelvloer. Parket, laminaat en vinyl hebben plaatsgemaakt voor de vloertegel. De woonvloer is vaak bepalend voor de uitstraling van de inrichting. De woonvloer is daarom ook vaak het uitgangspunt voor de inrichting van de complete woning. Bij St. Pieter in Eindhoven en Tilburg hebben we een groot assortiment woonvloeren. Graag adviseren we je bij uw keuze, aarzel niet en maak een afspraak in onze showroom.

Tegels - 2. Eindhoven Topkwaliteit woonvloeren
We importeren onze tegels zelf, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de toekomstige trends

 Natuursteen

Natuursteen is een natuurproduct dat veelal uit het buitenland geïmporteerd wordt. Zo komt marmer uit Italië, leisteen uit Brazilië, graniet uit India, travertin uit Turkije en hardsteen uit China. Geen land is ons te ver! Elke natuursteen heeft zijn eigen kenmerken. Marmer is bijvoorbeeld een kalksteen wat vrij zacht is en is verkrijgbaar in vele kleuren. De kwaliteit van leisteen is erg afhankelijk van de afkomst. Voor de keuze van leisteen heb je het advies van de vakman nodig, omdat leisteen verschilt in slijtvastheid, vorstbestendigheid en hardheid. Hardsteen is een blauwgrijze kalksteen waar restjes zeedier in zit. Puur natuur!

Verwarming in de badkamer - belangrijk in het ontwerp
Tegels - 4. Eindhoven Natuursteen/Zelf of laten leggen

Laten leggen of zelf doen 

Koop je nieuwe tegels voor je wand of woonvloer bij St. Pieter in Eindhoven? Dan heb je de keuze om de tegels zelf te leggen of dat wij het vakkundig voor je leggen. Ons team bestaat uit vakkundige tegelzetters. Graag gaan ze bij je aan de slag om een mooie vloer te leggen of badkamer te betegelen.

Op zoek naar een specialist in de omgeving van Eindhoven?

Ben je op zoek naar een specialist waar je een droombadkamer of tegelvloer kunt kopen? Aarzel niet, St. Pieter in Eindhoven staat voor je klaar in de wijde omgeving van Eindhoven. Zo hebben we onder andere werk verricht in Geldrop, Nuenen, Waalre, Valkenswaard, Best en Son. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Tegels - 5. Eindhoven op zoek naar een specialist
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Eindhoven

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken