St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Bruggelaan 2
5628 RH Eindhoven
040 238 0150 - eindhoven@st-pieter.nl
  • Klantwaardering
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
vtwonen - vtwonen vtwonen - vtwonen
St. Pieter Eindhoven

vtwonen voor de badkamer

Bij St. Pieter in Eindhoven vind je de vtwonen badkamercollectie. Deze collectie is heel trendy en biedt volop keuze. Van ligbaden tot en met douchecabines, wastafels en badkamerkasten? De vtwonen badkamercollectie heeft een kenmerkende stijl die de Nederlandse consument aanspreekt. Je kunt je complete badkamer in de vtwonen-stijl samenstellen. Opvallend in het assortiment zijn de mat zwarte en mat witte kranen en regendouches. Hiermee kunt je echt een statement maken. 

Exclusief dealer van vtwonen

Wij, St. Pieter in Eindhoven en Tilburg, zijn exclusief dealer van de vtwonen badkamercollectie. De collectie bestaat uit sanitair en wand- en vloertegels. De badkamermeubelen, wastafelkranen, spiegels en regendouches zijn er in verschillende kleuren. Alle onderdelen van de collectie zijn mooi in kleur, vorm en materiaal op elkaar afgestemd. In onze badkamershowroom hebben we een echte vtwonen badkamer staan. Kom langs en laat je inspireren!

Grijs- en wittinten in je badkamer

De stijl van vtwonen is erg herkenbaar. De badkamercollectie van vtwonen is uniek in kleur en vorm. Opvallend zijn de mat witte en mat zwarte regendouches en kranen. En wat dacht je van het badkamermeubel met aparte opzetwastafel Curve in grijs? Het vrijstaande ligbad in de kleur powder white is een geliefd product. Combineer het bad met de vrijstaande badkraan ‘Curve’ en je hebt een blikvanger in je badkamer. Bij St. Pieter kun je een complete vtwonen badkamer samenstellen. Deur op slot en genieten maar!

vtwonen - 2. Eindhoven Mooie grijs en wittinten in je badkamer
vtwonen - 2. Eindhoven Mooie grijs en wittinten in je badkamer

Op zoek naar een specialist in de omgeving van Eindhoven?

Ben je op zoek naar een specialist waar je jouw badkamer of nieuwe tegelvloer kunt kopen? Aarzel niet, St. Pieter in Eindhoven staat voor je klaar in de wijde omgeving van Eindhoven. Zo hebben we onder andere werk ook verricht in Geldrop, Nuenen, Waalre, Valkenswaard, Best en Son.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
vtwonen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Eindhoven

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken